2021 Training

Schedule

10 Minute Disinfecting

MONDAY

6 - 6:45

(Basic Club 6 - 6:30)

Phase One Juniors 
(Beginners) Age 6+

10 Minute Break

6:55 - 7:40

Phase Two/Three

Intermediate/Advanced

10 Minute Break

7:50 - 8:35

Teens/Adults

All levels

TUESDAY

6 - 6:30

Lil' Dragons 
(Beginners) Age 3 - 5

10 Minute Break

6:40 - 7:25

(Basic Club 6:40 - 7:10)

Phase One Juniors 
(Beginners) Age 3 - 5

Masters and Black Belt Class run on different Zoom meet

6:25 - 7:25

Masters

High level training

10 Minute Break

7:35 - 8:20

Black Belt Class

Experts Only

WEDNESDAY

6 - 6:45

(Basic Club 6 - 6:30)

Phase One Juniors 
(Beginners) Age 6+

10 Minute Break

6:55 - 7:40

Phase Two/Three

Intermediate/Advanced

10 Minute Break

7:50 - 8:35

Teens/Adults

All levels

THURSDAY

6 - 6:30

Lil' Dragons 
(Beginners) Age 3 - 5

10 Minute Break

6:40 - 7:25

Phase Two/Three

Intermediate/Advanced

10 Minute Break

7:35 - 8:20

Teens/Adults

All levels

FRIDAY

6 - 6:45

(Basic Club 6 - 6:30)

Phase One Juniors 
Age 6+

10 Minute Break

6:55 - 7:55

Masters

High level training

10 Minute Break

8:05 - 8:50

Leadership Class

The highest level

SATURDAY

9 - 9:45

(Basic Club 9 - 9:30)

Multi Phase Juniors 
(All levels) Age 6+

10 Minute Break

9:55 - 10:25

Lil' Dragons

(Beginners) Age 3 - 5

10 Minute Break

10:35 - 11:30

Sparring Team

Competition level

10 Minute Break

11:40 - 1

Demo Team

Team Extreme!